+31 (0)88 00 454 00

MASTER FREE DIVER Leer hoe u uw levensstijl en training kunt verfijnen

De PADI Master Free Diver Cursus bij RnG DIVING

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Als je een gevorderde freediver bent die wil leren hoe je je levensstijl en training kunt afstemmen, zodat je elite freediving niveaus kunt benaderen, dan is de PADI Master Freediver cursus iets voor jou. Door middel van gerichte sessies, brengt u uw statische apneu, dynamische apneu, vrije onderdompeling en constante gewichtsvaardigheden naar een hoger niveau.

Om je in te schrijven voor een PADI Master Freediver-cursus moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een PADI Advanced Freediver-certificering hebben (of een kwalificerende certificering van een andere freediver-organisatie).

Wat ga je leren?

De PADI Master Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdfasen:

  • Kennisontwikkeling over voeding, ontspanning en geavanceerde ademhalingstechnieken. Je zult zelfstandig studeren met behulp van de PADI Freediver Touch ™ (of je instructeur kan klassesessies geven). Je zult ook onafhankelijk onderzoek voltooien als onderdeel van de Master Freediver-toewijzing.
  • Beperkte watersessie om statische en dynamische apneupogingen te verbeteren, inclusief een no-fins dynamische apneu. Doel: statische apneu van 3 minuten, 30 seconden en dynamische apneu van 70 meter.
  • Open watersessies om mondgevulde egalisatie te oefenen en opwarm- en opwerkduiken uit te voeren voor gratis onderdompeling en constant gewicht freediving. Doel - constant gewicht freedive van 27 meter.

Hoe kun je nu beginnen met leren?

Als u al de tablet-app PADI Freediver Touch heeft, kunt u eenvoudig aan de slag gaan in het gedeelte Master Freediver. Neem anders contact op met onze winkel om de interactieve Touch te krijgen. U kunt de basis- en geavanceerde freediving-informatie in de eerste twee secties bekijken en vervolgens gaan studeren voor uw meesterlijke freediver-training.

Welke freediving uitrusting zal je gebruiken?

Je hebt een freediving masker, snorkel, bifins, wetsuit en loodgordel nodig. Je instructeur kan je toestaan monofins te gebruiken. U hebt ook een oppervlakte-signaalapparaat en een freediving-computer (of dieptemeter en timer) nodig.

Neem contact met ons op over de uitrusting die je tijdens deze cursus gebruikt en krijg advies over wat je nodig hebt van je PADI Master Freediver-instructeur.

De volgende stap

Bereik eliteniveaus en verdien je volgende certificering:

  • Schrijf je in voor een PADI Master Freediver-cursus bij RnG Diving
  • Begin met studeren met de PADI Freediver Touch.
  • Download een Freediver formulier medische verklaring (pdf).