+31 (0)88 00 454 00

DIGITAL UNDERWATER PHOTOGRAPHER Een van de meest populaire duikspecialiteiten

De PADI Digital UW & UW Photographer Courses bij RnG DIVING

Onderwaterfotografie is een van de meest populaire duikspecialiteiten en de opkomst van digitale onderwaterfotografie maakt het eenvoudiger en leuker dan ooit. Daarom zijn er eigenlijk twee PADI-cursussen voor onderwaterfotografie. Met de PADI Digital Underwater Photographer-cursus ga je snel aan de slag met hedendaagse moderne digitale apparatuur, of je nu een snap-snapcamera gebruikt of een geavanceerde D-SLR zoals de profs. De PADI Underwater Photographer-cursus is een meer traditionele fotografiecursus die is ontworpen voor conventionele filmapparatuur.


Het leuke deel

Het is een geweldige manier om de avonturen die je hebt beleefd opnieuw te beleven, plus foto's maken om te delen met je vrienden en familie.

digital underwater photography

Wat ga je leren

  • Hoe u het juiste onderwatercamerasysteem voor u kiest
  • De PADI SEA-methode om snel geweldige foto's te maken
  • De drie belangrijkste principes voor goede onderwaterfoto's

Neem voor al uw leermaterialen en apparatuur contact op met RnG DIVING.


Je volgende avontuur

Twee uitstekende specialiteiten om te combineren met onderwaterfotografie zijn de PADI Enriched Air Diver-cursus en de PADI Dry Suit Diver-cursus op weg naar PADI Master Scuba Diver. Met de PADI Enriched Air Diver-cursus kun je je tijd onder water verlengen, zodat je meer tijd hebt om foto's te maken. In koelere klimaten kun je met een droogpak comfortabel langer duiken en meer duiken.

Misschien vindt u ook de cursus Peak Performance Buoyancy nuttige tips om uw weging en vaardigheden te optimaliseren, zodat u in een betere positie bent om die perfecte foto te maken.

Voor meer informatie over deze of andere PADI-cursussen kunt u een gesprek voeren met een van de RnG DIVING Team-leden.

LEES VERDER...

  • Ontvang meer tips voor het maken van betere onderwaterfoto's
  • Vraag een scuba-expert
  • Download een medische vragenlijst voor scuba-uitrusting (PDF)
Geen opleidingen gevonden